Sign up or log in for full site functionality and to hide this notice.

Join to the community in order to comment, like, post images, videos and create threads.

:)

Sink between board and controller issue

Discussion in 'General Electric Skateboard Chat' started by Altabum, Jun 23, 2019.

More threads by Altabum
  1. Altabum

    Altabum Member

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salt Lake City, UT, USA
    Real Name:
    Rex Dabling
    Boards Owned:
    Carbon GT
    Wheel Setup:
    All Terrain (AT)
    Map
    Have a year old Carbon GT. Ride 4-5 times a week. Lately when controller hooks up with board it will not let me adjust above ECO. Usually always starts up showing fast and with one click goes to GT. Now shows fast but won’t adjust pass Eco. Fully charged. Board and handset. Need advice.
     
  2. Kaup30

    Kaup30 Member

    Joined:
    Oct 26, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Location:
    Summerlin, Las Vegas, NV, USA
    Real Name:
    Jacob Kaup
    Boards Owned:
    Bamboo GTX
    Wheel Setup:
    All Terrain (AT)
    Map
    Had this happen to me on my GTX.. take the battery cover off and look for the uart cable (google search will show you where to look).. I had been riding 97s for a few weeks on sidewalks, and my battery shifted from vibration pinching the uart connection. Check it out, might just do the trick
     
  3. David

    David Member

    Joined:
    Jul 29, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin,Texas
    Real Name:
    David Herring
    Boards Owned:
    Carbon GT
    Wheel Setup:
    All Terrain (AT)
    Map
    Same issue with my Carbon GT All terrain.Evolve sent me an e-mail with detailed instructions on how to fix. Seems to have solved my problem like your having. Have'nt taken for a test ride yet.
     
  4. markm

    markm Member

    Joined:
    Nov 9, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Location:
    United Kingdom
    Real Name:
    mark mainwaring
    Boards Owned:
    Other Electric Skateboard
    Wheel Setup:
    Street
    Map
    same issue, brake switch wasnt returning to off, it was sticking causing the issue, also had other issues in settings, make sure your v2 not v1
    also i accidnentally altered my Brake Pol to - as it should be on +, this was another issue but setting to + fixed it
     
Loading...

Share This Page